hej

Är helt slut efter en helg men mycket träning, men det har varit väldigt roligt, motiverande och nyttigt! så är jättenöjd.
Kanske laddar upp film om jag orkar. Men nu taggar  jag om till en ny vecka! :)
 
 
 

Dagen

idag red jag en fem årig häst som står i stallet, jag och min syrra ska ta hand om den i några veckor när ägaren är på semester! Han var väldigt rolig att rida, dock kännde jag ganska snabbt att vi ska jobba lite extra på att få honom liksidig. För nu var han mycket stelare på höger sidan. Det ska bli riktigt kul, att få en utmaning att föröka lösa så här på några veckor! Älskar det! ;)
 
Sen red jag och stallets kung (sirre) ut en sväng i skogen, skönt att det var ljust ute för en gångs skull! :P
 

resultat södertälje

Det var alltså 130 bedut för både mig och Sirius, det var en nationell klass med bed  A:0. Banbyggare var Peter Lundström, han som bygger i globen! och det var måånga bra ekipage med!

ettan var en oxer som stog längst väggen mot utgången, han var i den lite men det var nog bara bra så han blev lite extra uppmärksam. 2an ett räcke snätt igenom,  6 språng fram på 3an. Snettigenom igen på ett plank, 4an, 5a+b oxer-räcke på andra långsidan, rev bakbommen, jag smackade på lite extra till b och på nått konstigt sätt hamnar tyglarna udrer mig, så jag sitter på dom..(?) känner inte det förns i anridningen mot 6an som var en fet oxer snett igenom, tappar då fokus och kommer för nära så frambommen åker ner, 5 språng fram till räcke med vattenmatta, jag lägger dock till ett extra och tar 6 spång. vänder tillbaka på ett räcke 8an, tillbaka sväng igen på 9an en oxer sen lång galoppsträcka till 10an, oxer, fram på fyra språng till avslutande räcke nr 11.

Är jättenöjd med Sirius han är sån kämpe som bara lägger i en växel till och bevisar hela tiden nya saker. Han är en riktig guldklimp. Jag ringde till Jane precis efter rundan för att berätta hur det gick (hon var tyvärr tvungen att åka hem efter bangången) Och hon tyckte att jag skulle vara jättenöjd med debuten, och det är jag! och både hon och jag tror att nästa säsong kommer vi att ligga stadigt på den här nivån! Så det känns jättekul!

så resultatet blev 8 fel på hinder och 1 för tid.

 


snart så

nu laddar den på youtube, så håll tummarna att det inte krånglar (som det brukar) suck..
men ni kan få lite smakprov så länge...
 
fina hästen!
 

just nu....

... sitter jag och pluggar och laddar över filmen från kameran till datan så kanske om youtube vill sammarbeta så kommer södertälje filmen upp senare!

måndag

Jag har faktiskt redan varit ute i stallet och ridit och sådär, så efter skolan idag kommer det att bli pulgg istället för stallet. Jag tycker det är mycket skönare att rida så här innan skolan när jag ändå börjar så sent på måndagar!
tummen upp till mitt schema! (ibland) hehe ;)
 
Jag ska försöka hinna lägga upp filmen från 130in någon gång nu i veckan oxå och skiva lite utvärdering om rundan och så där! :)
 

heej!

 
Jag kan ju medela att jag och Sirius DEBUTERADE 130cm igår!! jag är jättenöjd!!
Det var en lång dag igår så idag blev det sovmorgon men nu ska jag snart börja röra mig nedåt stallet för att då hand om dom bästa!
förövrigt då... ja, jag älskar mitt liv<3 ;)
 
 
 

RSS 2.0